Home

OverseasEuropeUnited KingdomSouthview @ The Stables,Chester , Cheshire, United Kingdom

€496 / week

Southview @ The Stables,Chester , Cheshire, United Kingdom

2 beds Refreshed on Nov 28, 2021
View Images (16)
MAP

Description

(Reference number: 412313) Holiday home Southview is a stunning first-floor apartment resting in walking distance of Chester's city centre in Cheshire. There are two bedrooms in the property, made up of a king-size and a mezzanine-style twin, served by a shower room, sleeping four guests in total. The property also has an open-plan living space with a kitchen, dining area and sitting area. Externally there is a shared seating area, barbecue. There is also off road parking being electric gates. Southview is a true delight for exploring this area of Cheshire as a couple or a family of four. Area Chester is a historic city resting in close reach of Liverpool, Manchester and the wonder of North Wales' Snowdonia National Park. The city hosts a wonderful range of shops and eateries, as well as rich history in its Roman past evidenced in its walls. Spend a day famed Chester Zoo, or venture to Ellesmere Port to find Blue Planet Aquarium and fantastic shopping experiences. In easy reach of so much excitement, Chester is the perfect base for an escape at any time of year. Region Littered with rural villages, half-timbered buildings and heritage sites, with links to the neighbouring cities of Manchester and Liverpool, Cheshire offers picturesque landscape scenery in North West England. Amenities Electric central heating. Electric oven and hob, microwave, Nescafe Dolce Gusto machine which includes a variety of different coffee pods, fridge/freezer, washer/dryer, Smart TV with access to all main apps/services, JBL soundbar with Bluetooth and WiFi. Fuel and power inc. in rent. Bed linen and towels inc. in rent. Off road parking behind electric gates. Access to a shared front garden with outdoor seating. Sorry, no pets and no smoking. Shop 0.3 miles, pub 0.1 miles. Note: The mezzanine bedroom is accessed via the open-plan living space